Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Prestižní cenu Makropulos získala Charita Nový Hrozenkov

Již tradičně se u příležitosti Mezinárodního dne seniorů na scéně Stavovského divadla v Praze uskutečnilo předávání Ceny Makropulos za péči o seniory, které každý rok pořádá občanské sdružení Život 90. Cenu Makropulos představitelům Charity Nový Hrozenkov předala náměstkyně ministra zdravotnictví Lenka Teska Arnoštová. Na slavnostní ceremoniál navázalo benefiční představení Audience u královny od Petera Morgana.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v říjnu

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci říjnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

27. záři Vás zveme mezi nás

Charita Nový Hrozenkov zve všechny příznivce a nejen je na  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ , který se uskuteční 27. září 2017 na všech pobočkách Charity - tedy v Karolince, Novém Hrozenkově i Halenkově.

Přijďte se podívat, ale třeba taky poradit. Zjistíte, jak velký akční rádius naše služby mají -  s čím vším vám můžeme býti nápomocni.

Jedinečná možnost, kterou by bylo škoda nevyužít!!!

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v září

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci září. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

POZOR: Léto s bábi a dědou - Piknik v trávě se přesouvá na 27.8.

Kvůli nepřízni počasí "Piknik v trávě" v rámci akce "Léto s bábi a dědou" odložen na 27. 8.

Těšíme se na vás...

Vyhlašujeme výběrové řízení

Naše organizace vyhlašuje výběrové řízení na pozici vedoucí Charitní pečovatelské služby. Přihlášky v elektronické podobě lze zasílat do 14.8. 2017 na email: reditel@nhrozenkov.charita.cz.

Kontejner pro Haiti

Pomozme Arcidiecézní charitě Olomouc naplnit 14 tunový kontejner pro Haiti - jednu z nejchudších zemí světa. Potřebuje se: vybavení pro šicí dílnu, školní pomůcky, židle a lavice, sportovní potřeby, zdravotnické potřeby, letní oblečení a obuv, hygienické potřeby, nářadí, moskytiéry.
Věci uložené v krabicích, šicí stroje bez obalu (pouze mechanické) můžete přinášet do našeho Víceúčelového charitního domu na Halenkově celé prázdniny - každé úterý a čtvrtek od 8 do 11 hodin a v pondělí a ve středu od 13 do 16 hodin.
Více se o projektu dozvíte na: www.haiti.cz

Sociální autobus

Sledujte nás na Facebooku