Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červenci

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci červenci. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Páteční dopoledne 12. května mělo sváteční nádech, aneb předání výtěžku z Frzegulu

Naše paní ředitelka a pan starosta obce Halenkov se vydali předat výtěžek z I. Halenkovského frzegulu oběma chlapcům, kterým byla akce věnována. Dle plánu byl výnos rozdělen na 3 díly - 2 na chlapce a 1 na Charitu Nový Hrozenkov. Z celkového výtěžku 20 206 Kč - obdrželi chlapci každý 6 800 Kč, zbylá část 6 606 půjde na Víceúčelový charitní dům v Halenkově.

DĚKUJEME JEŠTĚ JEDNOU VŠEM ÚČASTNÍKŮM FRZEGULU.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červnu

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci květnu a červnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Slavnostní setkání pod Pražským hradem

10. května jsme se totiž zúčastnili slavnostního předání daru od Diplomatic Spouses Association Prague, která nám přispěla 50 000 kč na stropní zvedací systém pro Dům pokojného stáří. Bylo to milé setkání v úžasných historických prostorech. DĚKUJEME Diplomatic Spouses Association Prague ZA JEJICH PŘÍZEŇ.

Koncert (nejen) maminkám, aneb swingujeme na Valašsku

Máte rádi swing? Pak si nenechte ujít koncert Melody Gentlemen v Novém Hrozenkově. Koncert pořádaný ke dni matek pro všechny maminky a nejen jim. Ať je Vám 20, 50 anebo 80 těšíme se na Vás.
Vstupné: 50 Kč (možné i v předprodeji na našich střediscích - Halenkov 191, Nový Hrozenkov 124, Karolinka - Nábřežní 175)

Místo: Lidový dům - Nový Hrozenkov
Termín: 6. 5. 2017, 17:00 — 6. 5. 2017, 19:00

I. Halenkovský frzegul

Víte, co je frzegul? Pomoc člověku, schopnost se rozdělit a dát polovinu potřebnému, je čin, který bývá přisuzován svatému Jiří. Dne 30. dubna, nedlouho po jeho jmeninách, budou mít Halenkovjané (a nejen oni) možnost připojit se k jeho odkazu a podpořit dobrou věc. Právě tento den, od 9:00 hodin, pořádá Obecní úřad Halenkov ve spolupráci s Charitou Svaté rodiny Nový Hrozenkov na prostranství před obecním úřadem I. HALENKOVSKÝ FRZEGUL, neboli valašskou konzumní olympiádu ve třech disciplínách: frgál, zelé, guláš. Výtěžek z prodeje soutěžních pochutin bude přerozdělen Charitou Svaté rodiny Nový Hrozenkov mezi místní handicapované děti a Denní stacionář Slunečnice na Halenkově.

Místo: Halenkov - před obecním úřadem a Lidový dům
Termín: 30. 4. 2017, 09:00 — 30. 4. 2017, 16:00

Program Denního stacionáře Slunečnice v květnu 2017

Představujeme květnový program akcí pro veřejnost v Denním stacionář Slunečnice.

Můžete se těšit na návštěvu přehlídky vojáků a vozidel I. československého armádního sboru na Vsetíně, stavění máje, Májová pobožnost u kapličky ve Skaličí, pečení, cvičení na venkovním fitness pro seniory a také výlet na Kohútku

Všichni jsou srdečně vítáni!

Sociální autobus

Sledujte nás na Facebooku