Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Vyhlašujeme výběrové řízení

Naše organizace vyhlašuje výběrové řízení na pozici vedoucí Charitní pečovatelské služby. Přihlášky v elektronické podobě lze zasílat do 14.8. 2017 na email: reditel@nhrozenkov.charita.cz.

Kontejner pro Haiti

Pomozme Arcidiecézní charitě Olomouc naplnit 14 tunový kontejner pro Haiti - jednu z nejchudších zemí světa. Potřebuje se: vybavení pro šicí dílnu, školní pomůcky, židle a lavice, sportovní potřeby, zdravotnické potřeby, letní oblečení a obuv, hygienické potřeby, nářadí, moskytiéry.
Věci uložené v krabicích, šicí stroje bez obalu (pouze mechanické) můžete přinášet do našeho Víceúčelového charitního domu na Halenkově celé prázdniny - každé úterý a čtvrtek od 8 do 11 hodin a v pondělí a ve středu od 13 do 16 hodin.
Více se o projektu dozvíte na: www.haiti.cz

Pamatuju, pamatuješ, pamatujeme…

„Představte si, že mne pan Hrubeš poznal, a to jsme se nevím, jak dlouho neviděli,“ neskrývala svou radost paní Píšková. A poznal ji pouze po hlase - pan Hrubeš totiž nevidí. S paní Píškovou se v Domě pokojného staří v Novém Hrozenkově - Čubově potkávali, když sem před dvěma lety vozila svého nemocného manžela na odlehčovací pobyt.

Vyhrál Hroch a odměny jsou na cestě

I na těchto našich webových stránkách jste možná před časem zaznamenali informaci o soutěži, ve které jsme hledali jméno pro náš sociální autobus. Návrhů i s obrázky autobusu se sešlo úctyhodných 220 a připutovaly k nám z blízka i daleka. A jakéže jméno jsme nakonec pro náš autobus vybrali?

HROCH - což je zkratka pro hrozenkovskou charitu. Tento návrh nám zaslalo rodinné centrum Kaštánek z Valašských Klobouk.

Neobyčejná kuchařka

Různé pokrmy, které však mají jedno společné – recepty na ně, stejně jako na spoustu dalších dobrot „vyzvěděly“ děti halenkovské základní školy u svých babiček a dědečků a naleznete je v kuchařce s názvem Vaříme s babičkou aneb Kuchařka (nejen) valašských receptů sesbíraných dětmi z Halenkova a okolí.

Kuchařka je k dostání v sídlech Charity v Halenkově, Novém Hrozenkově i Karolince, brzy také např. v IC ve Velkých Karlovicích a dalších. Její koupí pomůžete zakoupit speciální zvedací zařízení, které zpřijemní a usnadní život obyvatelům Domu pokojného staří v Novém Hrozenkově.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červenci

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci červenci. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Páteční dopoledne 12. května mělo sváteční nádech, aneb předání výtěžku z Frzegulu

Naše paní ředitelka a pan starosta obce Halenkov se vydali předat výtěžek z I. Halenkovského frzegulu oběma chlapcům, kterým byla akce věnována. Dle plánu byl výnos rozdělen na 3 díly - 2 na chlapce a 1 na Charitu Nový Hrozenkov. Z celkového výtěžku 20 206 Kč - obdrželi chlapci každý 6 800 Kč, zbylá část 6 606 půjde na Víceúčelový charitní dům v Halenkově.

DĚKUJEME JEŠTĚ JEDNOU VŠEM ÚČASTNÍKŮM FRZEGULU.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červnu

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci květnu a červnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Slavnostní setkání pod Pražským hradem

10. května jsme se totiž zúčastnili slavnostního předání daru od Diplomatic Spouses Association Prague, která nám přispěla 50 000 kč na stropní zvedací systém pro Dům pokojného stáří. Bylo to milé setkání v úžasných historických prostorech. DĚKUJEME Diplomatic Spouses Association Prague ZA JEJICH PŘÍZEŇ.

Program Denního stacionáře Slunečnice v květnu 2017

Představujeme květnový program akcí pro veřejnost v Denním stacionář Slunečnice.

Můžete se těšit na návštěvu přehlídky vojáků a vozidel I. československého armádního sboru na Vsetíně, stavění máje, Májová pobožnost u kapličky ve Skaličí, pečení, cvičení na venkovním fitness pro seniory a také výlet na Kohútku

Všichni jsou srdečně vítáni!

Sociální autobus

Sledujte nás na Facebooku