TKS 2018         647 051,- Kč         DĚKUJEME!!!

Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

POMÁHEJTE POHYBEM – ZAHŘEJETE SEBE I NAŠE KLIENTY

Hanwag_FW1718_Image1

JAK?  Postačí, když si na svůj mobilní telefon stáhnete  aplikaci EPP – Pomáhej pohybem a zapnete si ji před pohybovou aktivitou. Za svůj výkon získáte body a ty můžete  věnovat projektu Charity Nový Hrozenkov. O nasazení do aplikace vás budeme včas informovat.

POZOR -  body můžete sbírat už teď. Výběr z aktivit je bohatý: od chůze přes běh, tanec, lyže až po jízdu na invalidním vozíčku. ZAPOJIT SE MŮŽE KAŽDÝ - SPORTOVEC I SPORTOVNÍ ANTITALENT.

Lidé hrozenkovské Charity   -    AGENTKA 007

O hrozenkovské Charitě se toho již poměrně dost napsalo a ještě napíše. Kdo jsou ale ti lidé, jež pro Charitu, nezřídka i více než deset let, pracují? Proč to dělají? Že by nenašli uplatnění jinde? Jsou opravdu profesionálové? Tak nejen na tyto otázky se bude snažit odpovědět cyklus příběhů, který vám budeme pravidelně na tomto místě přinášet. Postupně v něm představíme úžasný lid hrozenkovské Charity, v pořadí jež určil los. Tou první je pečovatelka  DANA KOCURKOVÁ.

MÁME SEČTENO !!!

TKS_obrazek_plakatek

Výtěžek Tříkrálové sbírky 2018 Charity Nový Hrozenkov

VELKÉ KARLOVICE ................116 627,- Kč
KAROLINKA................................76 616,- Kč
NOVÝ HROZENKOV.................147 805,- Kč
HALENKOV................................102 602,- Kč
HUSLENKY................................. 69 943,- Kč
ZDĚCHOV................................... 29 901,- Kč
HOVĚZÍ......................................103 557,- Kč

Celkem........................................647 051,- Kč

DĚKUJEME !!!!!

"Těžký" život koledníků aneb Jeden den se Třemi králi

Bylo skoro poledne a únava i prázdná břicha o sobě dávala vědět. Další meta - hospoda. Jen Tři králové překročili práh přeplněné restaurace a začali zpívat, ocitli se v "palbě" blesků mobilních telefonů a fotoaparátů. Na závěr sklidili i potlesk od všech přítomných hostů. Také do kasičky něco přibylo. Posilněni obědem, vystřelili jak blesk přes zelenou louku. Po sněhu ani památky. To loni na stejném místě zažili silnou vánici a mínus 18 stupňů.

Tříkráloví koledníci už vyrazili...

JOV_9061wb

Tříkráloví koledníci hrozenkovské Charity se vydali do kopců a údolíček.

"Obrazy ze života"

ŘÍJEN

Nenechte si ujít jedinečnou výstavu fotografií Josefa Vrážela "Obrazy ze života" aneb Charita Nový Hrozenkov a její lidé. Vernisáž  výstavy se ukusteční v prostorách kina Vatra 11. 1. v 15:30 hod.

Nabídka práce

Charita Nový Hrozenkov hledá zájemce na pozici
MZDOVÁ ÚČETNÍ

contabile

Vánoční balíčky už dostali Roman či Nazar z Lopatyna

Lopatyn - Příbuzní desetiletého Romana vánoční stromeček nemají. Rodina je chudá a žije v domku společně s cizími sousedy. Přesto má chlapec těsně před ukrajinskými Vánocemi velkou radost. Čeští dárci mu poslali velkou krabici plnou dárků. Nejvíc na chlapce udělá dojem fotbalový míč. Vánoční balíček mu předali pracovníci Arcidiecézní charity Olomouc ve středu 3. ledna přímo doma. Je jedním z téměř 50 dětí, které v Lopatyně balíček dostaly...

KALENDÁŘ PLNÝ ČLOVĚČENSTVÍ

"Vrážel - Holčáková, nebezpečně silná kombinace," ozvalo se v publiku, když světlo světa spatřil Nástěnný kalendáře Charity Nový Hrozenkov na rok 2018.

souhrn

Tříkráloví koledníci přijmou biskupské požehnání v katedrále sv. Václava

Olomouc – Už za dva týdny je budeme potkávat v ulicích našich vesnic a měst. Před tím však, než se vydají šířit poselství o narození Spasitele a koledovat ve prospěch potřebných, obdrží tříkráloví koledníci Arcidiecéze olomoucké biskupské požehnání. Slavnostní mše svatá se uskuteční v katedrále sv. Václava v sobotu 30. prosince v 10:00 hodin. Charita Olomouc přichystala pro tříkrálové dobrovolníky z blízka i z daleka bohatý doprovodný kulturní program.