Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červenci

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci červenci. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Páteční dopoledne 12. května mělo sváteční nádech, aneb předání výtěžku z Frzegulu

Naše paní ředitelka a pan starosta obce Halenkov se vydali předat výtěžek z I. Halenkovského frzegulu oběma chlapcům, kterým byla akce věnována. Dle plánu byl výnos rozdělen na 3 díly - 2 na chlapce a 1 na Charitu Nový Hrozenkov. Z celkového výtěžku 20 206 Kč - obdrželi chlapci každý 6 800 Kč, zbylá část 6 606 půjde na Víceúčelový charitní dům v Halenkově.

DĚKUJEME JEŠTĚ JEDNOU VŠEM ÚČASTNÍKŮM FRZEGULU.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červnu

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci květnu a červnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Slavnostní setkání pod Pražským hradem

10. května jsme se totiž zúčastnili slavnostního předání daru od Diplomatic Spouses Association Prague, která nám přispěla 50 000 kč na stropní zvedací systém pro Dům pokojného stáří. Bylo to milé setkání v úžasných historických prostorech. DĚKUJEME Diplomatic Spouses Association Prague ZA JEJICH PŘÍZEŇ.

Program Denního stacionáře Slunečnice v květnu 2017

Představujeme květnový program akcí pro veřejnost v Denním stacionář Slunečnice.

Můžete se těšit na návštěvu přehlídky vojáků a vozidel I. československého armádního sboru na Vsetíně, stavění máje, Májová pobožnost u kapličky ve Skaličí, pečení, cvičení na venkovním fitness pro seniory a také výlet na Kohútku

Všichni jsou srdečně vítáni!

Koncert (nejen) maminkám, aneb swingujeme na Valašsku

Máte rádi swing? Pak si nenechte ujít koncert Melody Gentlemen v Novém Hrozenkově. Koncert pořádaný ke dni matek pro všechny maminky a nejen jim. Ať je Vám 20, 50 anebo 80 těšíme se na Vás.
Vstupné: 50 Kč (možné i v předprodeji na našich střediscích - Halenkov 191, Nový Hrozenkov 124, Karolinka - Nábřežní 175)

Frzegul již tuto poslední dubnovou neděli

I. HALENKOVSKÝ FRZEGUL – soutěž o nejlepší FRGÁL – ZELÉ – GULÁŠ.To si nemůžete nechat ujít. Spousta dobrého jídla, hudby a navíc podpoříte dobrou věc. Výtěžek z prodeje soutěžních pochutin půjde na dobročinné účely. Pořádá obec Halenkov a Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov. Všichni jsou srdečně zvání.

Sociálním autobusem na zahradní trhy

Příjměte pozvání a vydejte se s námi na zahradnické trhy Valašská zahrada. Jde o největší výběr sadby, květin a okrasných dřevin na jednom místě. KDE: V areálu camp Sport TJ v Rožnově p. Radh. CENA: 100,- Kč plus vstupné do areálu: plné 50,- Kč, zvýhodněné pro seniory 30,- Kč. ODJEZD: v 8:30 hod. Halenkov (kostel), dále BUS zastávky – Nový Hrozenkov, Karolinka, Velké Karlovice.Sociální autobus Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov má umožněn příjezd až k samotnému místu. Zúčastnit se tedy mohou i osoby hůře se pohybující či vozíčkáři.

Závazné přihlášení na telefonu: 734875592

Hlásí se sociální autobus a tipy na výlet

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci květnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Den zdraví s Charitou a vzácnými hosty Svatoslavem Galíkem a Martinem Vráblíkem

Ve čtvrtek 20. dubna se konal Den zdraví s charitou, jehož součástí bylo i slavnostní otevření venkovního fitness pro seniory, které se nachází v bezprostřední blízkosti Víceúčelového charitního domu na Halenkově. Mrazivé počasí „posilování na vzduchu“ příliš nepřálo, přesto se našli tací, kteří přístroje vyzkoušeli.

Sociální autobus

Sledujte nás na Facebooku