TKS 2018         647 051,- Kč         DĚKUJEME!!!

POMÁHEJTE POHYBEM – ZAHŘEJETE SEBE I SENIORY NA VALAŠSKU

DUBEN  "Nevidím dobře, ale ten její úsměv uvidím vždycky. Už bych aj umřel, ale ona, ta dobrá duša pečovatelská, mě furt drží při životě. Tak co mám dělat. Na světě je přece krásně…“                 Josef Kučera, klient pečovatelské služby

V pohraničním členitém regionu Valašska působíme již od roku 1992. I přes náročnost terénu směřuje pomoc nejvíce do domácností klientů, aby mohli co nejdéle zůstat doma, nejlépe až do konce svého života. Poskytujeme službu pečovatelskou, domácí zdravotní i hospicovou, odlehčovací, osobní asistenci, provozujeme denní stacionář i rodinný domov pro seniory. To vše na území o úctyhodné rozloze 288 km², v 7 obcích. Služby dnes už 400 klientům zajišťuje na 80 pracovníků. Každá pečovatelka absolvuje měsíčně při cestách za svými klienty v průměru více než 780 km

PROČ POMÁHEJ POHYBEM? Velkým úkolem pro rok 2018 je zakoupení tepelného čerpadla pro Víceúčelový charitní dům v Halenkově, díky němu ušetříme více než polovinu nákladů na vytápění. Uspořené finance pak budeme moci investovat do nákupu potřebných kompenzačních a rehabilitačních pomůcek pro naše klienty, na údržbu automobilů, jež jsou stěžejní pro fungování našich terénních služeb. Především je však budeme moci využít na aktivity pro naše klienty, díky kterým mohou svůj podzim života skutečně prožít a ne jen dožít.

JAK NA TO? Stačí stáhnout mobilní aplikaci EPP – Pomáhej pohybem a zapnout před sportovní aktivitou. Za svůj výkon získáte body, ty můžete věnovat Charitě Nový Hrozenkov

EPP_DL-letak_Charita Nový Hrozenkov