Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červenci

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci červenci. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červnu

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci květnu a červnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Slavnostní setkání pod Pražským hradem

10. května jsme se totiž zúčastnili slavnostního předání daru od Diplomatic Spouses Association Prague, která nám přispěla 50 000 kč na stropní zvedací systém pro Dům pokojného stáří. Bylo to milé setkání v úžasných historických prostorech. DĚKUJEME Diplomatic Spouses Association Prague ZA JEJICH PŘÍZEŇ.

Koncert (nejen) maminkám, aneb swingujeme na Valašsku

Máte rádi swing? Pak si nenechte ujít koncert Melody Gentlemen v Novém Hrozenkově. Koncert pořádaný ke dni matek pro všechny maminky a nejen jim. Ať je Vám 20, 50 anebo 80 těšíme se na Vás.
Vstupné: 50 Kč (možné i v předprodeji na našich střediscích - Halenkov 191, Nový Hrozenkov 124, Karolinka - Nábřežní 175)

Frzegul již tuto poslední dubnovou neděli

I. HALENKOVSKÝ FRZEGUL – soutěž o nejlepší FRGÁL – ZELÉ – GULÁŠ.To si nemůžete nechat ujít. Spousta dobrého jídla, hudby a navíc podpoříte dobrou věc. Výtěžek z prodeje soutěžních pochutin půjde na dobročinné účely. Pořádá obec Halenkov a Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov. Všichni jsou srdečně zvání.

Sociálním autobusem na zahradní trhy

Příjměte pozvání a vydejte se s námi na zahradnické trhy Valašská zahrada. Jde o největší výběr sadby, květin a okrasných dřevin na jednom místě. KDE: V areálu camp Sport TJ v Rožnově p. Radh. CENA: 100,- Kč plus vstupné do areálu: plné 50,- Kč, zvýhodněné pro seniory 30,- Kč. ODJEZD: v 8:30 hod. Halenkov (kostel), dále BUS zastávky – Nový Hrozenkov, Karolinka, Velké Karlovice.Sociální autobus Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov má umožněn příjezd až k samotnému místu. Zúčastnit se tedy mohou i osoby hůře se pohybující či vozíčkáři.

Závazné přihlášení na telefonu: 734875592

Den zdraví s Charitou a vzácnými hosty Svatoslavem Galíkem a Martinem Vráblíkem

Ve čtvrtek 20. dubna se konal Den zdraví s charitou, jehož součástí bylo i slavnostní otevření venkovního fitness pro seniory, které se nachází v bezprostřední blízkosti Víceúčelového charitního domu na Halenkově. Mrazivé počasí „posilování na vzduchu“ příliš nepřálo, přesto se našli tací, kteří přístroje vyzkoušeli.

Otevíráme fitness pro seniory

20. 4. v 9:30 u nás přivítáme milé hosty ze světa sportu - pány SVATOSLAVA GALÍKA (orientační běh) a MARTINA VRÁBLIKA (alpské lyžování). Neváhejte a přijměte pozvání k besedě s nimi ku příležitosti slavnostního otevření VENKOVNÍHO FITNESSS ZAŘÍZENÍ PRO SENIORY na zahradě Víceúčelového charitního domu na Halenkově. Fitness zde vzniklo díky podpoře NADACE ČESKÉ SPOŘITELNY.

Koledníci na bruslích

V sobotu 1. 4. 2017 uspořádala Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov „bruslení za odměnu“, jež bylo věnováno všem dětem, které koledovaly při Tříkrálové sbírce.

Víte, co je frzegul?

Pomoc člověku, schopnost se rozdělit a dát polovinu potřebnému, je čin, který bývá přisuzován svatému Jiří. Dne 30. dubna, nedlouho po jeho jmeninách, budou mít Halenkovjané (a nejen oni) možnost připojit se k jeho odkazu a podpořit dobrou věc. Právě tento den, od 9:00 hodin, pořádá Obecní úřad Halenkov ve spolupráci s Charitou Svaté rodiny Nový Hrozenkov na prostranství před obecním úřadem I. HALENKOVSKÝ FRZEGUL, neboli valašskou konzumní olympiádu ve třech disciplínách: frgál, zelé, guláš. Výtěžek z prodeje soutěžních pochutin bude přerozdělen Charitou Svaté rodiny Nový Hrozenkov mezi místní handicapované děti a Denní stacionář Slunečnice na Halenkově.

Sociální autobus

Sledujte nás na Facebooku