Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v říjnu

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci říjnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

27. záři Vás zveme mezi nás

Charita Nový Hrozenkov zve všechny příznivce a nejen je na  DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ , který se uskuteční 27. září 2017 na všech pobočkách Charity - tedy v Karolince, Novém Hrozenkově i Halenkově.

Přijďte se podívat, ale třeba taky poradit. Zjistíte, jak velký akční rádius naše služby mají -  s čím vším vám můžeme býti nápomocni.

Jedinečná možnost, kterou by bylo škoda nevyužít!!!

Vyhlašujeme výběrové řízení

Naše organizace vyhlašuje výběrové řízení na pozici vedoucí Charitní pečovatelské služby. Přihlášky v elektronické podobě lze zasílat do 14.8. 2017 na email: reditel@nhrozenkov.charita.cz.

Kontejner pro Haiti

Pomozme Arcidiecézní charitě Olomouc naplnit 14 tunový kontejner pro Haiti - jednu z nejchudších zemí světa. Potřebuje se: vybavení pro šicí dílnu, školní pomůcky, židle a lavice, sportovní potřeby, zdravotnické potřeby, letní oblečení a obuv, hygienické potřeby, nářadí, moskytiéry.
Věci uložené v krabicích, šicí stroje bez obalu (pouze mechanické) můžete přinášet do našeho Víceúčelového charitního domu na Halenkově celé prázdniny - každé úterý a čtvrtek od 8 do 11 hodin a v pondělí a ve středu od 13 do 16 hodin.
Více se o projektu dozvíte na: www.haiti.cz

Vyhrál Hroch a odměny jsou na cestě

I na těchto našich webových stránkách jste možná před časem zaznamenali informaci o soutěži, ve které jsme hledali jméno pro náš sociální autobus. Návrhů i s obrázky autobusu se sešlo úctyhodných 220 a připutovaly k nám z blízka i daleka. A jakéže jméno jsme nakonec pro náš autobus vybrali?

HROCH - což je zkratka pro hrozenkovskou charitu. Tento návrh nám zaslalo rodinné centrum Kaštánek z Valašských Klobouk.

Neobyčejná kuchařka

Různé pokrmy, které však mají jedno společné – recepty na ně, stejně jako na spoustu dalších dobrot „vyzvěděly“ děti halenkovské základní školy u svých babiček a dědečků a naleznete je v kuchařce s názvem Vaříme s babičkou aneb Kuchařka (nejen) valašských receptů sesbíraných dětmi z Halenkova a okolí.

Kuchařka je k dostání v sídlech Charity v Halenkově, Novém Hrozenkově i Karolince, brzy také např. v IC ve Velkých Karlovicích a dalších. Její koupí pomůžete zakoupit speciální zvedací zařízení, které zpřijemní a usnadní život obyvatelům Domu pokojného staří v Novém Hrozenkově.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červenci

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci červenci. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Hlasí se sociální autobus a tipy na výlet v červnu

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety za zábavou, kulturou či věděním v měsíci květnu a červnu. Více info naleznete na Sociální autobus v záložce Kam vyrazit. Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Slavnostní setkání pod Pražským hradem

10. května jsme se totiž zúčastnili slavnostního předání daru od Diplomatic Spouses Association Prague, která nám přispěla 50 000 kč na stropní zvedací systém pro Dům pokojného stáří. Bylo to milé setkání v úžasných historických prostorech. DĚKUJEME Diplomatic Spouses Association Prague ZA JEJICH PŘÍZEŇ.

Koncert (nejen) maminkám, aneb swingujeme na Valašsku

Máte rádi swing? Pak si nenechte ujít koncert Melody Gentlemen v Novém Hrozenkově. Koncert pořádaný ke dni matek pro všechny maminky a nejen jim. Ať je Vám 20, 50 anebo 80 těšíme se na Vás.
Vstupné: 50 Kč (možné i v předprodeji na našich střediscích - Halenkov 191, Nový Hrozenkov 124, Karolinka - Nábřežní 175)

Sociální autobus

Sledujte nás na Facebooku