Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Zajímavý tip na vánoční dárek - věnujte poukaz na zájezd

Také každý rok přemýšlíte, čím obdarovat pod stromeček babičku, dědu a další z rodiny?

NEPŘEHLÉDNĚTE - Vivat Tango!!!

Z důvodu nemoci Jaroslava Svěceného, dochází ke změně v programu adventního charitního koncertu. Nikoliv však k "horšímu". Jsme velice rádi, že se nám podařilo pozvat další hvězdu evropského formátu. Posuďte sami - VIZ. VIDEO

Srdečně zveme na adventní kontert

Koncert se koná 2. prosince 2018 v 15:00 v Kostele Sv.Jana Křtitele v Novém Hrozenkově. Vystoupí Jaroslav Svěcený (housle) a Ladislav Horák (akordeon). Cena vstupenky je 290 Kč.

Dušičkové zamyšlení

Milí přátelé,

v úvodu musím předeslat, že je spousta krásných témat, o kterých by se dalo psát, ale smrt k nim zrovna nepatří. Je to téma, o kterém se běžně nemluví, ale k „dušičkovému času“ patří.

Nabídka zájezdů na listopad a prosinec

Charita Nový Hrozenov pořádá zájezdy pro seniory. Vyberte si z pestré nabídky výletů a prožijte s námi podzim plný barev.

"Domečkový" výlet na Kohútku

V úterý 16. října byl podzimní den jako z knížky Josefa Lady. Sluníčko vykukující zpoza kopců barvilo stromy krásně zlatavou barvou, pomalu rozpouštělo ranní mlhu a rtuť teploměru za oknem posouvalo na příjemnou teplotu.

Tradiční setkání seniorů

Ve středu 10. října proběhlo již tradiční setkání seniorů, které pořádá Charitní pečovatelská služba. Protože se kostel v Halenkově rekonstruoval, konala se mše sv. ve Víceúčelovém charitním domě na Halenkově.

Podzimní zájezd

Hlavním bodem programu naší tradiční podzimní poutě do Olomouce byla mše svatá v katedrále  Svatého Václava.

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.