Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Rozváželi jsme kytičky maminkám

Nový Hrozenkov: Byla to malá pozornost na oslavu jejich krásného a zaslouženého svátku. Květiny darovaly květinářství na Hornovsacku a ve Vsetíně.

Jiří Helán roztančil publikum a předal květiny k svátku matek

Nový Hrozenkov: Druhou neděli v květnu (tj. 12. května 2019) se v Lidovém domě v Novém Hrozenkově konal koncert ke Dni matek. Vystoupil na něm zpěvák Moravanky Jiří Helán s kapelou.

Nabídka charitních výletů na květen je pestrá

Můžete se s námi vydat na výstavu květin do Kroměříže, na otevírání pramenů v Luhačovicích či si prohlédnout zámecký park v Buchlovicích.

Více informací k jednotlivým výletům najdete v přiloženém souboru.

Druhou květnovou neděli zazpívá maminkám Jiří Helán

Nový Hrozenkov: Pojďte společně s Charitou Nový Hrozenkov tento výjimečný den oslavit. Z Jižní Moravy do Nového Hrozenkova přijede nezapomenutelný Jiří Helán. Zpěvák a skladatel, který s Moravankou objel svět, vyprodal Lucernu a zazpíval si s Karlem Gottem.

Charitní dubnové výlety na oblíbená místa

Zpříjemněte si den a vydejte se s námi na některý z výletů. Vyjet s námi mohou i lidé hůře se pohybující či na vozíčku. Na výletní místa jezdíme bezbariérovým autobusem, k dispozici je zkušený doprovod.

Program stacionáře Slunečnice na duben a květen je pestrý

Klienty čekají výlety po okolí, na Svatý Hostýnek, velikonoční tvoření, ale třeba také pečení valašských frgálů.

Pouť na svatý Hostýn

POUŤ NA SVATÝ HOSTÝN | 16. KVĚTNA 2019

Cena zájezdu je 320,- Kč (v ceně je i oběd)

Přihlásit se můžete telefonicky na čísle 571 410 087 nebo ve Víceúčelovém charitním domě v Halenkově, telefonní číslo 605 779 129.

Vyšly nové Charitní listy

Přečtěte si dubnové Charitní listy.

Charita Nový Hrozenkov představila veletrh neziskových organizací

V pondělí 8. dubna 2019 se v Novém Hrozenkově konal veletrh neziskových organizací. Nejen dospělým, ale také školákům, se na něm prezentovalo dvanáct subjektů ze sociální oblasti, jež v regionu Hornovsacka poskytují služby seniorům či lidem s hendikepem. Jednalo se o první podobnou akci v historii hrozenkovské charity.

Charita Nový Hrozenkov podporuje a přidává se ke stávkové pohotovosti sester v domácí péči

Bojujeme za lepší podmínky při péči o nemocné. A za to, aby domácí péče nezanikla. Stávkovou pohotovost symbolizuje červená mašle uvázaná na levé části hrudi. Více informací najdete v přiloženém článku.