Babičko, dědečku přijďte na kus řeči či kafíčko

Nový Hrozenkov: V pondělí 25. března 2019 se v prostorách Víceúčelového charitního domu uskuteční setkání se seniory. Začátek je naplánovaný na patnáctou hodinu.

Doma je dobře, ale návštěva nebo setkání s někým, kdo nám je blízký, koho máme rádi, potěší a zahřeje u srdíčka. Setkávání se s lidmi je pro člověka velmi důležité. Nemáme pocit samoty, popovídáme si, zavzpomínáme, přijdeme na jiné myšlenky. Pro někoho zcela běžná věc, pro někoho, kdo žije sám a nemá se s kým potkat, může jít o velmi cenné setkání.

V podobné atmosféře se ponese pondělní setkání se na charitě. Není určeno jen pro naše klienty, ale pro každého, kdo se rád pobaví. Začínat budeme s patnáctou hodinou odpoledne zpovědí. Na ni naváže v půl čtvrté mše svatá. Po jejím skončení se budeme bavit, povídat a připraveno bude i sladké a slané pohoštění.

Pro ty, co se do halenkovského Víceúčelového charitního domu nemohou dostat, zajistíme dopravu tam i zpátky domů. Budeme rádi, když se rozhodnete na setkání přijít. Je potřeba si místo rezervovat na telefonním čísle +420 730 189 844 nebo u Vašich charitních pečovatelek. Akci pořádá Charita Nový Hrozenkov.

18. března 2019, Charita Nový Hrozenkov