Dovolte nám představit úžasnou mladou ženu

Jana Hořelicová pochází z Velkých Karlovic, ale již několik let žije v Londýně. Na své rodiště však nezapomněla a dokonce ani na ty, kterým naše organizace pomáhá.

Letos se rozhodla postavit sebe sama před velkou výzvu. Místo toho, aby o své dovolené lenošila, zúčastní se Valachy man triatlonu. Veškeré své úsilí chce věnovat Charitě Nový Hrozenkov. Právě proto vytvořila Dárcovskou výzvu Zahřejte s námi seniory na Valašsku (viz. níže) Dejte jí vědět, že v tom jedete s ní. Podpoříte ji i naše seniory.

A jak to vše vidí Janka? Čtěte:

Dobrý den, jmenuji se Jana Hořelicová, pocházím z Velkých Karlovic, ale už 6 let žiji v Londýně, kde pracuji jako letuška. I když cestuji všude po světě, domů se vždycky ráda vracím a těším se, až vylezu do lesů a vyčistím si hlavu.
Valachy man triatlonu jsem se chtěla zúčastnit už minulý rok, ale nakonec z toho sešlo. Nicméně jsem člověk, který rád překonavá nové výzvy a sám sebe, a proto jsem se letos přihlásila s tím, že to prostě musím zkusit! V Londýně je plno závodů, jako třeba běh půl maratonu, závody na kole, běh proti rakovině, atd., kde se účastní jednotlivci nebo skupiny a snaží se svým závodem vybrat peníze na určitou nadaci nebo konkrétní osobu. A lidé jejich snahu (běh) podpoří nějakým finančním příspěvkem.
Myslím si, že je to skvěla myšlenka a tak chci zkusit něco podobného I u nás, protože věřím, že spousta lidí chce podpořit dobrou věc, ale někdy neví, jak na to nebo velkým organizacím nevěří. Už nějakou dobu sleduji facebookovou stránku Charity Nový Hrozenkov a moc se mi líbí jejich práce a projekty. Jak přinášejí lidem radost a naději. A chtěla bych je nějak podpořit v jejich práci. A Valachy man triatlon je k tomu skvělou příležitostí!! Podpořte mě a pomozte Charitě ke koupi tepelného čerpadla! A proč? Protože dobré věci se musí podporovat!
A čeho chci tímto závodem dosáhnout? V první radě chci vybrat zbývající částku na čerpadlo, která činí180 000kč. Ale také bych chtěla inspirovat ostatní, aby zkusili něco podobného. Víte, Charita Nový Hrozenkov nemá na ulici armádu pomocníků a brigádníků, kteří oslovují lidi. Proto je na nás, abychom se sami zajímali o malé organizace jako tahle, protože ty zanechávají nesmazatelnou stopu v životech lidí kolem nás.