Program stacionáře Slunečnice na duben a květen je pestrý

Klienty čekají výlety po okolí, na Svatý Hostýnek, velikonoční tvoření, ale třeba také pečení valašských frgálů.

V duchu domácího pečení, jarního tvoření, procházek a výletů se ponesou celé dva jarní měsíce. Kromě sladkých velikonočních dobrot, se bude na Zelený čtvrtek, kdy se mají jíst především kopřivy a špenát, připravovat zeleninový salát. Koncem dubna si pak upečeme valašské vdolky a frgály. V květnu vyzkoušíme, jak naši předkové dělali domácí nudle a z jablíček si připravíme štrúdl. A jaký by to byl měsíc lásky, kdybychom nepostavili májku. Stavět ji budeme hned první čtvrtek v květnu.

V rámci programů jarních výletů se vydáme do Velkých Karlovic, ke zvonici na Soláni, projdeme se májovou přírodou v hrozenkovském údolí Břežitá, zavítáme do údolíček v Kýchové a Dinoticích a šestnáctého května se s námi můžete vydat na pouť na Svatý Hostýn.

Přehledný program na aktivity dubnových a květnových dnů naleznete níže. Výlet na Svatý Hostýn můžete objednávat už nyní na telefonním čísle 605 779 129.

Program na měsíc duben

Program na měsíc květen