První únorový výlet nabídl speciality z medu, ale také duchovní zamyšlení

Navštívili jsme známou výrobnu medovníků a baziliku minor ve Frýdku-Místku. V dalším z výletů zavítáme do Vizovic.

Uplynulý čtvrtek (tj. 14. února 2019) jsme se v rámci pravidelných měsíčních výletů vydali našim komfortním bezbariérovým autobusem do medové Marlenky ve Frýdku-Místku. Bylo moc dobře. Ochutnali jsme nejrůznější medové delikatesy, speciální marlenskou kávu, nakoupili jsme dobrůtky svým blízkým a měli jsme možnost zjistit, jak se tyto sladké výrobky z medu připravují.

Před výrobnou medových delikates ve Frýdku-Místku

Během programu jsme navštívili kostel Navštívení Panny Marie, který před dvaceti lety papež Jan Pavel II. povýšil na baziliku minor.

Ve Frýdku-Místku jsme navštívili kostel Navštívení Panny Marie

Poslední únorovou středu (tj. 27. února 2019) se s námi můžete vydat na výlet do Vizovic, rodiště valašského krále Bolka Polívky. Ve městě, které leží asi patnáct kilometrů od Zlína, navštívíme sklářskou dílnu a legendární palírnu známou pod značkou Rudolf Jelínek. Připravena pro nás bude ochutnávka něčeho „ostřejšího“. Odjíždíme v devět hodin dopoledne. Na telefonním čísle 734 875 592 si můžete výlet objednat a zjistit vše potřebné včetně nástupních míst.

1. února 2019, Ludmila Brousilová, Charita Nový Hrozenkov