Rozváželi jsme kytičky maminkám

Nový Hrozenkov: Byla to malá pozornost na oslavu jejich krásného a zaslouženého svátku. Květiny darovaly květinářství na Hornovsacku a ve Vsetíně.

Uplynulý pátek (tj. 10. května 2019) jsme rozvážely kytičky našim klientkám, maminkám. Druhou květnovou neděli se totiž po celém světě slavil Den matek. „Protože v neděli mají všechny maminky svátek, tak mi z charity máme pro Vás kytičku,“ to byly nejčastější páteční slova charitních pečovatelek při rozvážení obědů seniorkám. Květinky se rozdávaly od Hovězí až po Velké Karlovice, všude tam, kde charita zajíždí a poskytuje služby. Usměvavé tváře, někdy slzičky dojetí, moment překvapení, vzpomínky, ale především upřímná radost z „obyčejného“ karafiátu. To byly nejčastější reakce klientek na kytičku darovanou k svátku matek.

Z předaných kytiček ke Dni matek měly seniorky velkou radost

Někdy se stává, že přestože máte nápad či myšlenku, nemůžete své cíle dotáhnout do konce bez pomoci druhých. To platí i v tomto případě. Rozzářené úsměvy na tvářích maminek by nebyly, kdyby hrozenkovské charitě nepomohli jiní. Jíní lidé, jiné subjekty. Děkujeme za pomoc květinářstvím: Dajmix a Speciál ve Vsetíně, Flodet v Hovězí, v Halenkově květinářství paní Krystyníkové, v Karolince paní Šulákové a ve Velkých Karlovicích květinkám od paní Jurečkové. Bez sponzorství zmíněných firem bychom maminky nemohli obdarovat.