Tradiční setkání seniorů

Ve středu 10. října proběhlo již tradiční setkání seniorů, které pořádá Charitní pečovatelská služba. Protože se kostel v Halenkově rekonstruoval, konala se mše sv. ve Víceúčelovém charitním domě na Halenkově.

Po velice pěkné mši, která byla sloužena za nemocné pracovníky Charity, se naši milí hosté přesunuli jen o pár kroků dál, do prostor stacionáře, na malé pohoštění. Atmosféra byla, jako vždy, moc příjemná, jedlo se, pilo a povídalo. Pár slov přišel říct i vedoucí stacionáře Slunečnice pan Vojtěch Petroš, vedoucí sociální dopravy paní Lucie Valigurová s naší PR managerkou Renatou Holčákovou přinesly pozvání na zájezdy, které Charita pořádá. Počasí bylo krásné, sluníčko svítilo, a proto toho někteří hosté využili, prošli si zahradu kolem domova a dokonce si i zacvičili na posilovacích strojích. Velké poděkování patří naší milé pastorační pracovnici Marii Fedorové, panu faráři, Aničce Schwedové a skvělým pečovatelkám, tedy všem, kteří se na průběhu této pěkné akce podíleli.