Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Děkujeme městu Vsetín

Město Vsetín podpořilo celkovou částkou 16 100 Kč naše pobytové služby.

Děkujeme !!!

Obrazy ze života aneb Josef Vrážel a Charita Nový Hrozenkov ve Zlíně?

Krásných a dobrých věcí není nikdy dosti. To platí i o fotografiích Josefa Vrážela. A proto od 27. 11. do 5.1. 2018 si nenechte ujít REPETE VÝSTAVY, která měla svou premiéru u nás na "Domečku" v březnu letošího roku. Tentokrát ji najdete V BUDOVĚ ČESKÉ SPOŘITELNY VE ZLÍNĚ - UL. ZARÁMI 4463

Evropský parlament rozhodl, že největší prioritou Evropy se stane boj s dětskou chudobou.

Poslanci Evropského parlamentu podpořili výzvu Caritas Europa, aby se boj proti dětské chudobě stal hlavní evropskou prioritou. Písemné prohlášení Evropského parlamentu nyní žádá Evropskou komisi i Radu EU o vyčlenění finančních prostředků na vymýcení dětské chudoby v Evropě.