NOVINKY

Hlásí se sociální autobus a tipy na výlet

Pojeďte s námi na výlet sociálním autobusem. Máme pro vás nové tipy na výlety sociálním autobusem za zábavou, kulturou, či věděním v měsíci květnu (http://www.socialni-autobus.cz/autobus/)! Náš autobus je nízkopodlažní, bezbariérový, uzpůsobený pro převoz až šesti vozíčkářů, nebo max. 16 cestujících.

Den zdraví s Charitou a vzácnými hosty Svatoslavem Galíkem a Martinem Vráblíkem

Ve čtvrtek 20. dubna se konal Den zdraví s charitou, jehož součástí bylo i slavnostní otevření venkovního fitness pro seniory, které se nachází v bezprostřední blízkosti Víceúčelového charitního domu na Halenkově. Mrazivé počasí „posilování na vzduchu“ příliš nepřálo, přesto se našli tací, kteří přístroje vyzkoušeli.

Otevíráme fitness pro seniory

20. 4. v 9:30 u nás přivítáme milé hosty ze světa sportu - pány SVATOSLAVA GALÍKA (orientační běh) a MARTINA VRÁBLIKA (alpské lyžování). Neváhejte a přijměte pozvání k besedě s nimi ku příležitosti slavnostního otevření VENKOVNÍHO FITNESSS ZAŘÍZENÍ PRO SENIORY na zahradě Víceúčelového charitního domu na Halenkově. Fitness zde vzniklo díky podpoře NADACE ČESKÉ SPOŘITELNY.

Koledníci na bruslích

V sobotu 1. 4. 2017 uspořádala Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov „bruslení za odměnu“, jež bylo věnováno všem dětem, které koledovaly při Tříkrálové sbírce.

Víte, co je frzegul?

Pomoc člověku, schopnost se rozdělit a dát polovinu potřebnému, je čin, který bývá přisuzován svatému Jiří. Dne 30. dubna, nedlouho po jeho jmeninách, budou mít Halenkovjané (a nejen oni) možnost připojit se k jeho odkazu a podpořit dobrou věc. Právě tento den, od 9:00 hodin, pořádá Obecní úřad Halenkov ve spolupráci s Charitou Svaté rodiny Nový Hrozenkov na prostranství před obecním úřadem I. HALENKOVSKÝ FRZEGUL, neboli valašskou konzumní olympiádu ve třech disciplínách: frgál, zelé, guláš. Výtěžek z prodeje soutěžních pochutin bude přerozdělen Charitou Svaté rodiny Nový Hrozenkov mezi místní handicapované děti a Denní stacionář Slunečnice na Halenkově.

SOUTĚŽ - Jak se bude jmenovat?

Jak se bude jmenovat?
Rádi bychom dali jméno našemu sociálnímu autobusu, proto vyhlašujeme SOUTĚŽ vašich nápadů a obrázků, jak vidíte náš autobus právě Vy!

Místo: Charita Svaté rodiny Nový Hrozenkov
Termín: 6. 3. 2017 — 30. 4. 2017

Podpořte nás! DĚKUJEME

Navštivte naši fotogalerii

20 let Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov, jsme tu pro vás!

Podívejte se na dokumentární film o naší práci

Sociální autobus

Sledujte nás na Facebooku