TKS 2018         647 051,- Kč         DĚKUJEME!!!

NOVINKY

POMÁHEJTE POHYBEM – ZAHŘEJETE SEBE I NAŠE KLIENTY

Hanwag_FW1718_Image1

JAK?  Postačí, když si na svůj mobilní telefon stáhnete  aplikaci EPP – Pomáhej pohybem a zapnete si ji před pohybovou aktivitou. Za svůj výkon získáte body a ty můžete  věnovat projektu Charity Nový Hrozenkov. O nasazení do aplikace vás budeme včas informovat.

POZOR -  body můžete sbírat už teď. Výběr z aktivit je bohatý: od chůze přes běh, tanec, lyže až po jízdu na invalidním vozíčku. ZAPOJIT SE MŮŽE KAŽDÝ - SPORTOVEC I SPORTOVNÍ ANTITALENT.

Lidé hrozenkovské Charity   -    AGENTKA 007

O hrozenkovské Charitě se toho již poměrně dost napsalo a ještě napíše. Kdo jsou ale ti lidé, jež pro Charitu, nezřídka i více než deset let, pracují? Proč to dělají? Že by nenašli uplatnění jinde? Jsou opravdu profesionálové? Tak nejen na tyto otázky se bude snažit odpovědět cyklus příběhů, který vám budeme pravidelně na tomto místě přinášet. Postupně v něm představíme úžasný lid hrozenkovské Charity, v pořadí jež určil los. Tou první je pečovatelka  DANA KOCURKOVÁ.

MÁME SEČTENO !!!

TKS_obrazek_plakatek

Výtěžek Tříkrálové sbírky 2018 Charity Nový Hrozenkov

VELKÉ KARLOVICE ................116 627,- Kč
KAROLINKA................................76 616,- Kč
NOVÝ HROZENKOV.................147 805,- Kč
HALENKOV................................102 602,- Kč
HUSLENKY................................. 69 943,- Kč
ZDĚCHOV................................... 29 901,- Kč
HOVĚZÍ......................................103 557,- Kč

Celkem........................................647 051,- Kč

DĚKUJEME !!!!!

"Těžký" život koledníků aneb Jeden den se Třemi králi

Bylo skoro poledne a únava i prázdná břicha o sobě dávala vědět. Další meta - hospoda. Jen Tři králové překročili práh přeplněné restaurace a začali zpívat, ocitli se v "palbě" blesků mobilních telefonů a fotoaparátů. Na závěr sklidili i potlesk od všech přítomných hostů. Také do kasičky něco přibylo. Posilněni obědem, vystřelili jak blesk přes zelenou louku. Po sněhu ani památky. To loni na stejném místě zažili silnou vánici a mínus 18 stupňů.

Tříkráloví koledníci už vyrazili...

JOV_9061wb

Tříkráloví koledníci hrozenkovské Charity se vydali do kopců a údolíček.

Zkvalitnění zázemí terénních služeb Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov

Naše společnost čerpá finanční příspěvek v rámci projektu „Zkvalitnění zázemí terénních služeb Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov“ (Reg. číslo: CZ.06.2.56/0.0/0.0/16_040/0002360), který je spolufinancován z EU, konkrétně z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). Předkládaný projekt je zaměřen na zkvalitnění zázemí terénních služeb Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov prostřednictvím zakoupení, rekonstrukce a následného vybavení budovy v Novém Hrozenkově. Toto nové zázemí bude sloužit pro tři druhy sociálních služeb: Pečovatelská služba, Osobní asistence a Sociální rehabilitace.

Navštivte naši fotogalerii

20 let Charity Svaté rodiny Nový Hrozenkov, jsme tu pro vás!

Podívejte se na dokumentární film o naší práci

Podpořte nás! DĚKUJEME

Sledujte nás na Facebooku