Listopadové výlety
9. listopadu 2019 Články

Listopadové výlety

Prohlédněte si nabídku výletů pro měsíc listopad.

poutni-areal-krtiny1 poutni-areal-krtiny2

7. listopadu 2019

Poutní místo Křtiny

V Moravském krasu nedaleko Blanska je nádherné Mariánské poutní místo – Křtiny s krásným kostelem Panny Marie. Dopoledne v 10.00 hod bude pro nás sloužena mše svatá, poté si můžeme kostel v klidu prohlédnout. Pojeďte s námi na toto, sice trochu vzdálenější, ale krásné místo, kde můžeme společně načerpat duchovní podporu.

Odjezd z Velkých Karlovic v 7:00. Cena: 450,- Kč.   

15. listopadu 2019

Krajkářský jarmark – Valašské Meziříčí

Pojďte si s námi prohlédnout paličkované krajky a různé řemeslné výrobky. Čeští i slovenští řemeslníci budou předvádět tradiční řemesla. Budete si moci koupit originální ručně zpracované výrobky nebo materiál a pomůcky k vlastní výrobě. Nebo můžete jen načerpat inspiraci. A počasí se nemusíte obávat, celá akce probíhá v prostorách školy, takže pěkně v suchu a teple.

Odjezd z Velkých Karlovic cca v 8:30, cena: 250,- Kč.

21. listopadu 2019

Expozice klobouků + exkurze do výroby vánočních ozdob

Navštívíme Nový Jičín – město klobouků, kde si prohlédneme jejich expozici, kde se seznámíme s postupem výroby, na závěr nás čeká zkoušírna, ve které si můžeme vyzkoušet různé modely klobouků. Poté pojedeme do Opavy na exkurzi do výrobny vánočních ozdob s možností nákupu v podnikové prodejně. Výlet zakončíme posezením v příjemné kavárničce.

Odjezd z Velkých Karlovic v 8:00, cena: 400,- Kč. 

Více informací získáte na tel. čísle 734 875 592.
Nástupní místa na trase Velké Karlovice – Vsetín.

Vydejte se s námi a naším bezbariérovým autobusem za zážitky…