Sbírka potravin a drogistického zboží se podařila
4. dubna 2022 Co se děje u nás?

Sbírka potravin a drogistického zboží se podařila

Sbírka potravin a drogistického zboží, která proběhla minulý týden se velmi vydařila. Za pouhé dva dny se v prodejnách potravin a drogerie sešlo velké množství materiální pomoci.

Během minulého týdne jsme začali koordinovat sbírku pro lidi uprchlé z válkou zmítané Ukrajiny. Oslovili jsme jednotlivé prodejny a byli jsme mile překvapeni, kolik z oslovených se sbírky zúčastnilo. Ve čtvrtek vše vypuklo. Nakupující svědomitě vybírali co do košíku vložit, aby dodrželi seznam potřebných věcí. Jednalo se převážně o trvanlivé potraviny, které tvoří jakýsi základ na vaření. Dále to bylo drogistické zboží. Nejpotřebnější věci, které každý člověk potřebuje pro vykonání základní hygieny. Na konci sbírky, což bylo v pátek, jsme nestačili žasnout, kolik se nakoupeného zboží sešlo. Vše jsme převezli do skladu, roztřídili a odtud lze toto zboží po telefonické dohodě vyzvednout.

Více informací Vám poskytneme na telefonních číslech:

734 767 834, 604 211 679 či 734 891 156.

Do sbírky se celkově zapojilo 21 obchodů. Jednalo se o prodejny: Jednota Coop potraviny, Jednota Coop průmyslové zboží v obci Hovězí, Jednota Coop potraviny ve Zděchově, Jednota Coop potraviny, Drogerie Frydrych a Smíšené zboží Trlica v Huslenkách, Jednota Coop potraviny a průmyslové zboží v Halenkově, Jednota Coop potraviny a průmyslové zboží v Novém Hrozenkově, Jednota Coop potraviny, Jípa potraviny, Top Drogerie a Potraviny U Kostela v Karolince a Jednota Coop potraviny, Jípa potraviny a Top Drogerie ve Velkých Karlovicích.

Všem těmto prodejnám děkujeme a velké díky patří každému, kdo ke svému nákupu připojil i nákup pro druhé. Děkujeme, že i v tuto dobu dovedeme myslet na druhé
a vzájemně si pomáhat. Veškerá, i kdyby jen malá, pomoc je velmi cenná, potřebná
a ve výsledku ohromná.

Potravinová sbírka            Potravinová sbírka 2           Potravinová sbírka 1